Dátum
2020. Február 18. 9-17
2020. Február 19. 9-13
Jelentkezni október 11-ig lehet.
(Időtartam: 1,5 nap)
Location
Arthur Hunt Office, H-1075 Budapest, Madách I. street. 13-14. B/2.
Ár
95.000Ft + ÁFA (a tréning tartalmazza a kérdőív árát)

Még mindig keresed önmagad, szeretnél jobban kommunikálni másokkal, amihez jól jönne egy olyan tréning, ami valóban segít?

Fejleszd az önismeretedet a PCM®-el (Process Communication Modell), ami segít megérteni és fejleszteni a viselkedésedet. A PCM®-ben használt 6 személyiségtípus meghatározza a kommunikációdat, a viselkedésedet, valamint azt, ahogyan reagálsz a stresszhelyzetekben. Ezáltal jobban megismerheted magadat, és másokat is, valamint hatékonyabb kapcsolatokat alakíthatsz ki nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is.

A PCM® (Process Communication Modell) egy tudományosan is hitelesített, innovatív eszközrendszer, mely alapos megfigyeléseken, és pontos viselkedés elemzésen alapul. Könnyen érthető, elsajátítható, és lehetővé teszi azt, hogy hatékonyan kapcsolódjunk másokhoz. Legyen szó mások megértéséről, motiválásáról, hatékony információcseréről, vagy a stresszhelyzetek kezeléséről a PCM ® praktikus, azonnal alkalmazható iránymutatást nyújt.
A PCM ® hátterében a személyiség szerkezetének tudományosan validált, tranzakció-analitikus megközelítésű modellje áll.

Mit kaphatsz a programtól?

  • A teszt kitöltése után megkapod a saját, egyedi 6 személyiségtípusból álló személyiség struktúrádat
  • A személyiség differenciált, mégis a komplexitást kellően egyszerűsítő megértését, önmagunk és mások vonatkozásában.
  • Konkrét eszközöket kapsz, hogy felismerd mások viselkedés mintázatait, valamint azok kezeléséhez pedig segítséget adunk
  • Pozitív, oké-oké megközelítésű kommunikációs keretrendszert, mely segít a megítélések leépítésében
  • Hatékony kapcsolódáshoz konkrét tippeket és trükköket a kommunikációhoz mondat szinten
  • Hatékonyabb stressz és motiváció menedzselést

Miben más a PCM, mint más személyiség modellek?

Volt már olyan, hogy valakivel ugyanarról beszéltetek, de valahogy mégsem értettétek egymást? A PCM® abban segít, hogy megértsd a másiknak hogyan kell mondanod valamit, hogy átmenjen az üzenet.

A hangsúly a személyiség összetett szerkezetén van, kevésbé az egyes összetevőkön, amitől érthetővé válik a saját működésed is.
A személyiség fejlődését és a változás irányát is képes magyarázni és előre jelezni.

Kommunikációs javaslatai szavak, mondatok és gesztusok szintjéig specifikusak (bit szintig pontosak), így nagyon hamar felismered a másik működését.

Nyugodt állapotban képesek vagyunk bármelyik személyiségtípusunkat használva kommunikálni és képesek vagyunk váltani a hat szint között. De stressz hatására a domináns személyiségtípusunkra jellemző, előre megjósolható viselkedési mintákat követünk, amiket felismerve tudunk változni/változtatni.

A Process Communication Model®-t Dr. Taibi Kahler Ph.D fejlesztette ki az Egyesült Államokban 1982-ben a NASA-val közösen folytatott több éves pszichológiai kutatása eredményeképpen. Európában 1987-ben használták először. A modell sikerességét pedig az is bizonyítja, hogy a NASA a mai napig használja a kiválasztásaiban.

Tréner

zita-nemeth-img

Németh Zita

A tréninget Németh Zita, MCC coach, munka- és szervezeti pszichológus, okleveles PCM tréner tartja. Zita több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik vezetés és ügyvezetői coaching, valamint komplex vezetői fejlesztés és tehetségmenedzsment területén.

Regisztráció

I agree to the usage of my data (Privacy statement)

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező
By signing up, you accept the application and withdrawal conditions. Upon receipt of your application, we will send you a confirmation and an advance payment to the billing address of the cost bearer. Please transfer the amount shown there before the event. We reserve the right to change program and location. Returning is only possible in writing. In case of cancellation within 2 weeks before the event, 50% of the training fee will be charged as an administrative cost. In case of cancellation within 2 working days prior to the event, the cost bearer shall reimburse the full participation fee. Modification of the notified participant’s participation is possible under certain conditions. If you need more information, we are ready to help you.