New era of consulting

Napjainkban a cégek lényeges kihívások elé néznek és alapvető változásokon mennek keresztül. Családi tulajdonú vállalkozásokról, vagy nagy nemzetközi szervezetekről legyen is szó, ügyfeleink a változó globális kép részesei, melyet digitalizációs és feltörekvő technológiák, új bevételi és üzleti modellek mozgatnak. Számunkra nagy jelentőséggel bír, hogy ügyfeleink alternatív módszereket és új megoldásokat várnak a tehetségek vonzására és fejlesztésére.

Köszönhetően az egyedi, multi-ipari gondolkodásmódunknak, az interdiszciplináris és konzultatív megközelítésünknek, úgy találjuk meg a legmegfelelőbb tehetségeket ügyfeleink számára, hogy közben inspiráljuk és kihívjuk a szervezeteket a legjobb megoldások bevezetése érdekében.

Leadership, Talent & Transformation

More info

Rólunk

Az Arthur Hunt 1991 óta kínál testreszabott és rugalmas Executive Search szolgáltatást, HR támogatást, szervezet-, és vezetőfejlesztést, tehetség gondozást.

Hitvallásunk, hogy a vállalati siker az elkötelezett és tehetséges embereken alapszik. Megoldásainkkal versenyelőnyt biztosítunk ügyfeleinknek azáltal, hogy jobban illeszkedő, tudatosabb és hatékonyabb vezetők és munkatársak alkotják a vállalatukat.

A legmagasabb szakmai hozzáértéssel és minőséggel támogatjuk ügyfeleinket a hatékony, jól működő és naprakész szervezetek felépítésében, akár hazai, vagy nemzetközi környezetben.

Segítjük ügyfeleinket abban, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb jelöltet és ha szükség van rá, akkor LTT csapatunk AC/DC szolgáltatással segíti a kiválasztást, valamint vezetőfejlesztéssel támogatja azokat a munkatársakat, akiknek szükségük van rá. Két üzletágunk ily módon járul hozzá a partnereink kéréseinket teljesítéséhez.

0 successful placement
in 2023
0 training days
in 2023
0 + coaching sessions
in 2023
0 assessed
people

Olvassa legfrissebb híreinket