Krisztina közgazdász és MBA diplomával rendelkezik. A magyar mellett anyanyelvi szinten beszél franciául és folyékonyan beszél angolul.

Krisztina szakmai karrierjét a bankszektorban kezdte meg. Igazgató volt a Credit Agricole Csoport Vállaltfinanszírozási Osztályán, majd 2012-ben csatlakozott az Arthur Hunt irodájához. Krisztina vezető szintű Executive Search szolgáltatásokat nyújt számos iparág gazdasági szereplőjének, igazgatósági és felsővezetői pozíciókat segít betölteni. A francia kultúra iránti szenvedélyes érdeklődésének köszönhetően különösen mély és széles körű ismerettel rendelkezik a francia piaci területeken és francia vállalatok körében. Ezen kívül a bankszektorban eltöltött évek tapasztalatát hasznosítva ebben a szektorban is kompetens tanácsadó.

Krisztina nemzetközi szemlélettel és tapasztalattal rendelkezik, mindig egyedi és testre szabott, konzultatív megoldásokkal támogatja ügyfeleit.

Munkája mellett Krisztinának nagyon fontos a családjával és két gyermekével töltött idő. Szabadidejében szeret utazni, futni és síelni.