Máté 2014-ben csatlakozott az Arthur Hunt csapatához. Jelenleg ő a budapesti iroda gyártásért és autóiparért felelős partnere.

Máté közép- és felsővezetői kiválasztási projektekben támogatja ügyfeleit a lehető legszélesebb körben a gyártás és autóiparon belül.

Elsősorban a következő pozíciók betöltésében tud a leghatékonyabb támogatást nyújtani: ügyvezető igazgató, gyárigazgató, operációs vezető, termelésvezető, minőségirányítási vezető, logisztikai / Supply Chain vezető, beszerzési vezető, LEAN vezető, HR vezető, pénzügyi / gazdasági vezető, IT vezető ipari, autóipari és energetikai vállalatok számára.

Máté 2006 óra dolgozik az executive search világában, toborzási karrierjét az Amrop párizsi irodájában kezdte, majd 2007-ben visszajött Budapestre és közel 7 éven keresztül dolgozott az Amrop budapesti irodájában. Researcher háttere révén, Máté komoly executive search tapasztalattal és tudással rendelkezik.

Máté mottója szorosan kapcsolódik a gyártáshoz: „minőség, hatékonyság, rugalmasság, de mindenek felett vevőközpontúság”.

Máté élt Franciaországban és Olaszországban is, a magyar mellett a francia nyelvet is anyanyelvének mondhatja. Angolul folyékonyan, olaszul pedig társalgási szinten beszél. Nagy rajongója az olasz és francia kultúrának és ételeknek.