Arthur Hunt Hungary

Executive Search

Számtalan oka lehet annak, hogy Executive Search szolgáltatást veszünk igénybe: keressük a megfelelő tehetséget vállalatunk növekedésének támogatására, vagy, hogy új tevékenységi kört indítsunk, hogy eleget tegyünk ügyfeleink prompt igényeinek, hogy új tudást hozzunk be a szervezetünkbe, vagy helyettesítsünk egy elmenő kollégát és még sok más okot tudnánk felsorolni.

Egy minden eddiginél gyorsabban változó üzleti környezetben, a közép- és felsővezetők keresése és kiválasztása a teljesítmény egy kulcsfontosságú hajtómotorja.

Mi olyan vezetőket keresünk, akik valóban hatékony támogatást tudnak nyújtani az Ön vállalatának stratégiai fejlődésében és képesek alkalmazkodni az adott piaci körülményekhez és elvárásokhoz.

Tanácsadóink támogatják ügyfeleinket ezen komplex folyamat során, melyhez idő kell, illetve hatékony módszerek, mély piacismeret és szektor-specifikus tudás.

Azon dolgozunk, hogy megtaláljuk azon ideális és lehető legfelkészültebb jelölteket, akik valóban képesek a vállalatok stratégiai fejlődését előmozdítani és a piaci elvárásokhoz tudják azt igazítani.

End-to-end szolgáltatásokat nyújtunk az assessmenttől az interjúztatásig és kiválasztásig és még azon túl is.

Mi a mi válaszunk?

Támogatjuk nagyvállalati és KKV ügyfeleinket vezetőik megtalálásában és felmérésében. Minden egyes kiválasztási projekt során egy elkötelezett, magas szakmai színvonalú csapatot állítunk össze, akik komoly szakmai tudással tudják támogatni a kihívásokkal teli környezetben működő ügyfeleinket.

Módszerünk lényege a ügyféligények alapos megismerése és erre személyre szabott, valóban hatékony megoldás nyújtása, magas üzleti etika mellett. Hozzáállásunk minden egyes üzleti helyzetre választ tud adni és azon dolgozunk, hogy erőfeszítéseink teljes összhangban legyenek ügyfeleink céljaival.

Ezen túl, mivel az Executive Search tökéletes összhangban kell, hogy legyen a vállalati elvárásokkal, azért, hogy hatékony lehessen, metodológiánk része egy személyre szabott vezetői felmérés (assessment), amely választ ad arra, hogy a jelöltünk valóban eleget tud-e tenni a leendőbeli munkáltatója kihívásainak.

„Olyan tehetségeket találunk, akik új perspektívát tudnak hozni egy szervezetbe”

Szolgáltatásunk és szaktudásunk minden szektort és szintet lefed: szenior menedzsment, pénzügy, HR, sales & marketing, kommunikáció, gyártás, technológia, IT, stb. Ha tanácsadóink speciális szakmai tudására és kreativitására bízza magát, akkor ügyfeleink olyan tehetségeket fognak tudni bevonzani szervezetükbe, akik valóban formabontó és új perspektívát fognak tudni magukkal hozni és új dinamikát adhatnak vállalatuknak.

Ügyfeleinket határon átívelő nemzetközi projektjeikben is tudjuk támogatni, köszönhetően az Arthur Hunt Csoport nemzetközi hálózatának, illetve a Inquirint hálózatnak, melynek évtizedek óta tagjai vagyunk.

Szolgáltatások

Az Arthur Hunt „Talent Map” szolgáltatása egy adott szektor tehetséges jelöltjeinek teljes piaci feltérképezését és gondozását takarja: egy olyan stratégiai szolgáltatást, amely csökkenti a kockázatát az érzékenyebb személyi változásokkal járó döntéseknek és ezáltal segíti ügyfeleinket egy sikeres szervezet kiépítésében.

Sok esetben – különösen a piacról nehezen betölthető vagy más szempontból kiemelten fontos, érzékeny pozíciók esetében – a szervezeti változtatás, egy adott pozíció cseréje gondos előkészítést igényel. Az Arthur Hunt egy adott piaci szektor tehetségeinek feltérképezése során folyamatosan méri fel a szóba jöhető jelölteket: bizalmasan felveszi velük a kapcsolatot, felméri motivációjukat, valamint azt, hogy mennyire felelhetnek meg az ügyfél által támasztott szakmai, emberi elvárásoknak.

A szolgáltatás ügyfelünk számára egy olyan folyamatosan – akár 2 éven keresztül – naprakészen tartott jelöltbázist biztosít az adott üzleti szektor tehetségeiből, ami jelentősen megkönnyíti ügyfelünk számára a döntést, amennyiben további, külső jelölteket szeretne a szervezetbe beemelni a piacról.

Az Arthur Hunt vállalja, hogy az azonosított és kiválasztott tehetségekkel folyamatosan ápolja a kapcsolatot az ügyfél nevében – ezáltal biztosítva a hatékony felvételi folyamat lehetőségét, amennyiben az ügyfél úgy dönt, hogy valamelyik tehetséget alkalmazni kívánja.

A tehetségek felmérése (Talent Map) előnyei ügyfeleink számára:

 • folyamatosan elérhető jelöltbázist biztosít meglévő, tervezett vagy különösen érzékeny felvételi igényekre az adott piac tehetségeiből
 • jelentősen csökkenti a felvételi folyamat hosszát
 • segít a cég márkaépítésében és elismertségének megerősítésében (amennyiben a cég neve publikus)
 • ügyfelünknek piaci információkat nyújt a következőkről:
  léteznek-e és elérhetőek-e a piacon jelenleg azok a jelöltek, akiket felvennének
  milyen piaci kép alakult ki az ügyfélről a piacon
  mennyire vonzó a piacon az ügyfél által kínált jövedelemcsomag
 • hiteles piaci képet ad és elérhető tehetségeket mutat be nehezen betölthető pozíciókra, ezáltal megkönnyíti a döntést a pozíció megnyitásáról vagy minőségi csere indításáról – különösképp azokban az esetekben amikor a piacon lévő tehetségek száma csekély és/vagy a betöltéshez rendelkezésre álló idő rövid
 • megadja az összes elérhető információt a piacon lévő tehetségekről, ezért az ügyfél átgondolt és gyors döntést tud hozni
 • a Talent Map egy külön szolgáltatás. A felmérés eredményének tudatában az ügyfél dönthet úgy, hogy nem lép tovább a felvételi folyamattal. Ebben az esetben semmilyen további díj nem terheli az ügyfelet

Az Arthur Hunt „Market Map” szolgáltatása egy adott szektor teljes piaci feltérképezését jelenti: egy olyan stratégiai szolgáltatást, amely csökkenti a kockázatát az érzékenyebb személyi változásokkal járó döntéseknek és ezáltal segíti ügyfeleinket egy sikeres szervezet kiépítésében.

Sok esetben – különösen a piacról nehezen betölthető vagy más szempontból kiemelten fontos, érzékeny pozíciók esetében – a szervezeti változtatás, egy adott pozíció cseréje gondos előkészítést igényel.

Az Arthur Hunt egy adott piaci szektor feltérképezése során felméri a szóba jöhető jelölteket: bizalmasan felveszi velük a kapcsolatot az adott pozíció ismertetése nélkül, felméri motivációjukat, valamint azt, hogy mennyire felelhetnek meg az adott pozícióval szemben támasztott elvárásoknak.

A felmérés eredménye ügyfelünk számára egy olyan pillanatképet biztosít az adott üzleti szektorról, ami jelentősen megkönnyíti számára a döntést, akár még az új pozíció jóváhagyása előtt.

A Market Map előnyei ügyfeleink számára:

 • teljes piaci körképet és lehetséges jelölteket biztosít meglévő, tervezett vagy különösen érzékeny felvételi igényekre
 • jelentősen csökkenti a felvételi folyamat hosszát
 • segít a cég márkaépítésében és elismertségének megerősítésében (amennyiben a cég neve vagy a pozíció publikus)
 • ügyfelünknek piaci információkat nyújt a következőkről:
  léteznek-e és elérhetőek-e a piacon jelenleg azok a jelöltek, akiket felvennének
  milyen piaci kép alakult ki az ügyfélről a piacon
  mennyire vonzó a piacon az ügyfél által kínált jövedelemcsomag
 • hiteles piaci képet ad nehezen betölthető pozíciókról, ezáltal megkönnyíti a döntést a pozíció megnyitásáról vagy minőségi csere indításáról – különösképp azokban az esetekben amikor a piacon lévő jelöltek száma csekély és/vagy a betöltéshez rendelkezésre álló idő rövid
 • megadja az összes elérhető információt a jelöltekről és az adott szektorról, ezért az ügyfél átgondolt és gyors döntést tud hozni
 • a Market Map egy külön szolgáltatás. A felmérés eredményének tudatában az ügyfél dönthet úgy, hogy nem lép tovább a felvételi folyamattal. Ebben az esetben semmilyen további díj nem terheli az ügyfelet
 • Támogatjuk a KKV szektorban dolgozó ügyfeleinket az esetlegesen felmerülő utódlási, átadási folyamatokban
 • Megtaláljuk a legmegfelelőbb vezetőket egy cégátadási folyamathoz – nemzetközi cégeknél tapasztalatot szerzett vezetőket, akik szeretnék megszerzett tudásukat egy KKV számára átadni
 • Különös gondot fordítunk arra, hogy olyan vezetőt találjunk aki mind szakmaiságában, mind hozzáállásában megfelel KKV ügyfeleink elképzeléseinek
 • Egy éven keresztül figyelemmel kísérjük és támogatjuk az átadási folyamatot

Szektorok

FMCG & Kiskereskedelem

Az FMCG és kiskereskedelem egy folyamatosan változó és fejlődő iparág. A fogyasztók a kényelmet keresik, egyre inkább válnak környezet-, és egészségtudatossá, továbbá az új tapasztalatok után kutatnak. A fogyasztási cikkek régi modellje már nem működik, ezért meg kell újítani.

Nagyon nagy szükség van egyedülálló és tehetséges vezetőkre, akik innovatív megközelítéseket alkalmazva meghatározzák és felépítik a vállalat jövőképét és stratégiáját.

Az Arthur Hunt széleskörű ismerettel rendelkezik a szervezeti igények és kérdések komplexitásának megértésében. Innovatív keresési módszertanunk és magasan képzett szakembereink révén aktív és passzív tehetségeket érhetünk el a helyi és külföldi piacon.

Segítünk ügyfeleinknek megtalálni a megfelelő vezetőket arra, hogy egy új, jól működő modellt dolgozhassanak ki, értéket teremtsenek és eredményesek legyenek.

További részletekért forduljon Kelly Katalin kolléganőnkhöz.

Gyártás, autóipar és energetika

Értjük és ismerjük a kihívásokkal teli ipari világot. Nem csak a legjobb jelöltekkel támogatjuk ipari ügyfeleinket, de érthető körképet adunk a gyártói szektorról, illetve részletes piaci visszajelzést minden ügyfelünk számára.

Elsődleges piaci tudásunk a következő pozíciók kiválasztásában van: gyárigazgató, operációs vezető, termelésvezető, minőségirányítási vezető, logisztikai / Supply Chain vezető, LEAN vezető, HR vezető, pénzügyi / gazdasági vezető, IT vezető stb. Minden gyártási szegmensben dolgozunk, különös fókusszal az autóipar felé, de ugyanúgy a fémiparban, műanyagiparban, elektronikában, lighting és packaging területeken is.

Az energetika is a tevékenységünk középpontjában van, és aktívan dolgozunk hazai és nemzetközi energiaszolgáltatóknak, közművállalatoknak, illetve energetikai tanácsadó cégeknek.

Ügyfeleinket a lehető leggyorsabban és hatékonyabban szolgáljuk ki, de ha velünk dolgozik, akkor az Arthur Huntnál megszokott legmagasabb szakmai színvonalra számíthat elsősorban. Mi addig nem adjuk fel, amíg meg nem találjuk az ideális jelöltet az Ön vállalata számára.

További részletekért forduljon Seres Máté kollégánkhoz.

SSC

Az üzleti szolgáltató központok piaca hazánkban folyamatosan fejlődik. Ebben a változó üzleti kihívásokat rejtő szektorban partnereink egyik legfontosabb kérdésére segítünk választ találni: hogyan teremthetünk értéket?

Ügyfeleink visszajelzései alapján büszkén elmondhatjuk, hogy megtalálni a megfelelő vezetőket és szervezeti tanácsadással segíteni partnereinket valóban hatékony támogatás a szektor egyik legnagyobb kihívást jelentő feladatában: biztosítani a helyi értékteremtést, a szervezet folyamatos fejlődését és megtartó erejét.

Hiszünk abban, hogy szolgáltatásunk, megoldási javaslataink, az üzletág különböző profilú, hátterű vagy akár szervezeti felépítésű partnereinél szerzett tapasztalataink tovább segíthetik ügyfeleinket a további értékteremtésben, egyben hozzájárulnak a szektor fejlődéséhez is.

Gyógyszeripar

Az egészségügyi szektor jelenleg egyik legnehezebb kihívása olyan vezetőket találni, akik képesek hiteles jövőképet vázolni, hatékonyan fejleszteni a szervezetet, hosszú távon motiválni a kollégákat és természetesen felülmúlni a versenytársaikat. Az Arthur Hunt ezeknek a vezetőknek a megtalálásában segíti partnereit – egy olyan friss üzleti szemlélettel, amely hiteles üzenettel képes elérni a szektorban rejlő tehetségeket.
Tapasztalatainkkal támogatjuk ügyfeleinket az egészségügy különböző szegmenseiben: kereskedelmi, fejlesztési és gyártási pozíciók betöltésével a gyógyszeriparban, a Consumer Healthcare üzletágban, biotechnológiában valamint az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök piacán.

További részletekért forduljon Áldott Gábor kollégánkhoz.

A Francia Portfólió

Az Arthur Hunt kifejezetten érzékeny a francia kultúrájú és hátterű vállalatokra. A párizsi vállalat központunknak, francia tulajdonosi struktúránknak, valamint francia magyar bi-kulturális, franciául folyékonyan beszélő helyi partnereknek köszönhetően, mélységében értjük meg ügyfeleink napi szintű gazdasági problémáit és egyedi megoldásokat igénylő kulturális és szakmai igényeiket. Az Arthur Hunt kivételesen erős frankofón és frankofil szakmai hálózattal rendelkezik, erős rálátásunk van ügyfeleinket aktuálisan értő témakörökre, kihívásaikra a helyi, regionális és francia piacokon.

Ügyfeleinket szívesen kísérjük igazgatósági és vezetői szintű pozícióig, bármely iparágról legyen is szó.

Pénzintézeti szektor

Az Arthur Hunt jelentős szerepet vállal a pénzintézeti szektorban. Kiszolgáljuk a jelentős bankpiaci szereplőket úgy, mint a kisebb pénzintézeti szervezeteket. Bankokat, biztosítókat, pénzügyi tanácsadókat támogatunk igazgatósági és felsővezetői kiválasztásokban. Külön hangsúlyt fektetünk a pénzügyi, kereskedelmi, pénzgazdálkodási, operációs, compliance, jogi keresésekre, akár helyi akár régiós szinten.

További részletekért forduljon Dávidné Krokos Krisztina kolléganőnkhöz.

Tanácsadók

Áldott Gábor

MANAGING PARTNER
SSC & Pharma

Gábor 2015-ben csatlakozott az Arthur Hunt csapatához.

Partnerként jelenleg fő ügyfelei az üzleti szolgáltató központok (SSC/BSC) valamint a gyógyszeripari szektor szereplői. Cégvezetőként az Executive Search üzletág operatív irányításáért is felelős.

Közel 20 éves executive search pályafutása során több mint 300 hazai, illetve régiós felsővezetői keresést zárt sikerrel, többnyire az SSC, gyógyszeripar, FMCG és gyártó szektorok nemzetközi ügyfeleit támogatva. Már karrierje kezdetétől lehetősége nyílt a közvetlen megkereséses fejvadász módszerrel dolgozni a kelet-közép-európai régióban. Célja azóta is ügyfelei igényeinek minél pontosabb megértése és ennek alapján a legmegfelelőbb szervezeti megoldások és jelöltek megtalálása.

Fontos számára, hogy minőségi időt tudjon családjával tölteni, valamint, hogy egykori sportolóként a kedvelt állóképességi sportjaira is jusson ideje.

“Az ügyfelek igényeinek kielégítése – ugyanúgy, mint a Triatlon – nem épít karaktert. Hanem feltárja azt.”

Kelly Katalin

PARTNER
FMCG, RETAIL, GERMAN PORTFOLIO

Kata 2007-ben csatlakozott az Arthur Hunt csapatához; ez idő alatt különféle ágazatokban építette ki ügyfélportfólióját, különös tekintettel az FMCG és a kiskereskedelem üzletágára.

Kata mély tapasztalatokkal és ismeretekkel rendelkezik a közvetlen keresési módszertanban felső vezetői szinteken mind lokális, mind regionális keresési projektekben. 250+ sikeresen lezárt projektet bonyolított le az FMCG, a kiskereskedelem, az olajipar, a gyártás és a média ágazatában, kiterjedve a vállalati funkciók teljes spektrumára: pénzügy, humán erőforrás, logisztika, ellátási lánc, értékesítés és marketing.

Mielőtt véglegesen visszatért hazájába, és csatlakozott Arthur Hunt-hoz, Kata Grazban és Marylandben élt és tanult, majd Hawaii-on és San Francisco-ban kezdte építeni a karrierjét.

Kata mottója a szenvedélyről szól. „Legyen az bármi, amit épp csinálsz – végezd szenvedéllyel”. „Segítünk ügyfeleinknek azon munkaerő felkutatásában, akik nem pénzért, hanem szenvedélyért dolgoznak.”

Dávidné Krokos Krisztina

MANAGING PARTNER
French portfolio & Financial sector

Krisztina közgazdász és MBA diplomával rendelkezik. A magyar mellett anyanyelvi szinten beszél franciául és folyékonyan beszél angolul.

Krisztina szakmai karrierjét a bankszektorban kezdte meg. Igazgató volt a Credit Agricole Csoport Vállaltfinanszírozási Osztályán, majd 2012-ben csatlakozott az Arthur Hunt irodájához. Krisztina vezető szintű Executive Search szolgáltatásokat nyújt számos iparág gazdasági szereplőjének, igazgatósági és felsővezetői pozíciókat segít betölteni. A francia kultúra iránti szenvedélyes érdeklődésének köszönhetően különösen mély és széles körű ismerettel rendelkezik a francia piaci területeken és francia vállalatok körében. Ezen kívül a bankszektorban eltöltött évek tapasztalatát hasznosítva ebben a szektorban is kompetens tanácsadó.

Krisztina nemzetközi szemlélettel és tapasztalattal rendelkezik, mindig egyedi és testre szabott, konzultatív megoldásokkal támogatja ügyfeleit.

Munkája mellett Krisztinának nagyon fontos a családjával és két gyermekével töltött idő. Szabadidejében szeret utazni, futni és síelni.

Seres Máté

MANAGING PARTNER
MANUFACTURING & AUTOMOTIVE

Máté 2014-ben csatlakozott az Arthur Hunt csapatához. Jelenleg ő a budapesti iroda gyártásért és autóiparért felelős partnere.

Máté közép- és felsővezetői kiválasztási projektekben támogatja ügyfeleit a lehető legszélesebb körben a gyártás és autóiparon belül.

Elsősorban a következő pozíciók betöltésében tud a leghatékonyabb támogatást nyújtani: ügyvezető igazgató, gyárigazgató, operációs vezető, termelésvezető, minőségirányítási vezető, logisztikai / Supply Chain vezető, beszerzési vezető, LEAN vezető, HR vezető, pénzügyi / gazdasági vezető, IT vezető ipari, autóipari és energetikai vállalatok számára.

Máté 2006 óra dolgozik az executive search világában, toborzási karrierjét az Amrop párizsi irodájában kezdte, majd 2007-ben visszajött Budapestre és közel 7 éven keresztül dolgozott az Amrop budapesti irodájában. Researcher háttere révén, Máté komoly executive search tapasztalattal és tudással rendelkezik.

Máté mottója szorosan kapcsolódik a gyártáshoz: „minőség, hatékonyság, rugalmasság, de mindenek felett vevőközpontúság”.

Máté élt Franciaországban és Olaszországban is, a magyar mellett a francia nyelvet is anyanyelvének mondhatja. Angolul folyékonyan, olaszul pedig társalgási szinten beszél. Nagy rajongója az olasz és francia kultúrának és ételeknek.

Research csapatunk

Koszti Gergő

Head of Research

Gergő 2012-ben csatalakozott az Arthur Hunt budapesti irodájához Research Analyst-ként, jelenleg a piackutatási területet vezeti, Head of Research pozícióban tevékenykedik cégünknél.

Amellett, hogy aktívan támogatja a tanácsadóinkat, napi szintén koordinálja a Research csapatot. Az elmúlt években szinte minden iparágban dolgozott közép-és felsővezetői kiválasztási projekteken.

Gergő közgazdászként végzett a Budapest Gazdasági Főiskolán, angolul és németül tárgyalóképes szinten beszél. Szabadidejében próbál minél több időt a családjával tölteni, szeret utazni és nagy rajongója Dél-Olaszországnak. A közeljövőben pedig saját kézműves sör készítését tervezi.

Ungvári-Bonifert Márta

Research Consultant

Márta 2016 májusában csatlakozott az Arthur Hunthoz mint Research Consultant.

Márta különböző megbízásokban támogatta a Tanácsadókat felső- és középvezetői pozíciókban, jelentős tudásra tett szert, elsősorban a Gyártás és ipar, a Telco, a Consumer & Retail és a gyógyszeripari szektorban. Több mint 200 felsőfokú megbízást teljesített Magyarországon és Közép-Európában a közvetlen keresés, valamint a közösségi és szakmai networkjének segítségével, hogy minden pozícióra megtalálja a megfelelő jelölteket.

Márta 2011-ben kezdett el Executive Search-ben dolgozni, és a tanulmányain túl további releváns tapasztalatokkal rendelkezik. Mielőtt csatlakozott volna az Arthur Hunthoz, helyi és regionális kereséseken dolgozott a SpenglerFoxnál. Szakmai pályafutását a vállalati szektorban kezdte, széles körű tapasztalatot szerzett HR adminisztráció, expat menedzsment és toborzás terén olyan cégeknél, mint az NCR és a BAT. Márta a Modern Üzleti Tanulmányok Főiskolán végzett közgazdász BA szakon, nemzetközi kereskedelem szakirányon. Anyanyelvén kívül folyékonyan beszél angolul és társalgásilag olaszul.

Márta szabadidejében szeret családjával és barátaival lenni. Szeret utazni, új kultúrákat és azok konyháit felfedezni.

Németh Szilvia

Research Consultant

Szilvia 2017-ben csatlakozott az Arthur Hunthoz, mint Research Consultant.

Szilvia 2006-ban kezdte pályafutását az Anabour Consulting humán erőforrás tanácsadó cégnél. 2007-ben csatlakozott a SpenglerFox International Ltd.-hez. Széleskörű szakmai és ipari tapasztalattal rendelkezik a helyi és regionális vezetői kutatásban, melyet számos nemzetközi és helyi céggel való együttműködés révén bővített. Szabadidejében nagyon szeret kirándulni és táncolni.

Szöllősi Dóra

Research Analyst

Dóri 2023-ban csatlakozott az Arthur Hunthoz, mint Research Analyst, segítve a legmegfelelőbb felsővezetők megtalálását vezetői pozíciókra. A Research csapat tagjaként a tanácsadók támogatását végzi a jelöltek felkutatásában és szűrésében.

Dóri pszichológusként végzett, szakterülete a munka és szervezet terület, de érdeklődéssel fordul a tanácsadás felé is.

Magyar anyanyelvű, emellett folyékonyan beszél angolul és társalgási szinten franciául.

Szakmai életén kívül szeret a természetben lenni, túrázni, kerékpározni vagy snowboardozni. Ezenkívül imád utazni és a gasztronómiát is kedveli.

Pszichológusként empátiáját, analitikus képességét, kommunikációs készségét és megbízhatóságát szeretné kamatoztatni a legjobb szakemberek megtalálásában.

Perlaky Krisztina

Finance & Administration Manager

Krisztina 2015 októberében csatlakozott az Arthur Hunt csapatához, mint CEE Régiós Irodavezető. Krisztina gondoskodik a budapesti iroda zökkenőmentes működéséről, hatékony és szervezett adminisztratív segítséget nyújt a tanácsadóinknak, valamint támogatja a projektek és adminisztratív ügyek összehangolását a közép-kelet-európai térségben. Mielőtt csatlakozott az Arthur Hunt-hoz, a SpenglerFox irodavezetőjeként dolgozott, valamint majdnem tíz évet töltött a Citibank Financial Control részlegén a pénzügyi igazgató munkáját támogatva. Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a vállalatirányítás és a szervezeti támogatás területén, humán erőforrás menedzserként végzett a Pécsi Tudományegyetemen, angolul, németül és magyarul beszél.

Önéletrajz feltöltés

  Önéletrajz (.pdf, .doc, .docx, .rtf)*


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Blog